Schrijven

BinnensteBuiten Schrijfdag

Wil jij (beter) persoonlijk leren schrijven? Raak je geïnspireerd door de natuur? Knap je op van een stevige wandeling en een frisse duik in zee? Gun je jezelf een glorieuze dag?

Kom dan naar onze eendaagse cursus persoonlijk schrijven op Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee. Brenda van Osch (freelance journalist voor FD Persoonlijk, Psychologie Magazine en Flow, auteur Het onvoltooide kind) en Francine Postma (auteur van Onderweg en Aan Zee) laten je de grenzen van lichaam en geest verkennen. Onder het motto: “No guts, no glory. No shit, no story!”

12 april, 10 – 17 uur

€175,00 Inclusief lunch, borrel en parkeren

Aanmelden? Stuur me een mailtje!

Avontuurlijk Schrijfweekend Vlieland

IS SCHRIJVEN OP EEN EILAND, AAN ZEE, OOK JOUW DROOM? EN WIL JE (BETER) LEREN SCHRIJVEN VAN TWEE ERVAREN SCHRIJVERS?

Ga dan mee met twee avontuurlijke auteurs Brigitte Ars (o.a. Waar is het Avontuur) en Francine Postma (Onderweg en Aan Zee) op een 3-daags avontuurlijk schrijfweekend op Vlieland. Verbeter je schrijfstijl- en techniek, op jouw eigen schrijfniveau, leer hoe je schrijft met lef en doorzettingsvermogen, vanuit je intuïtie. En ontdek tegelijk de avontuurlijke kant van het allermooiste, wilde Waddeneiland, Vlieland, vanuit een heerlijke accommodatie, Torenzicht. Een lang weekend schrijven, bosbaden, wildzwemmen, wandelen en het mooie Vlieland ontdekken.

Als beginner of ervaren schrijven ben je welkom. Wij zijn er om je te inspireren, je vragen te antwoorden en te ondersteunen in je schrijfproces.

 Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.