‘Je hoort jou praten als je leest’, zei een lezer van mijn boek Onderweg. Alleen over het St. Olavspad. Dat vond ik een prachtig compliment.
Als je schrijft, zoek het dan niet te ver. Gebruik je eigen, natuurlijke stem. Vind je het moeilijk om die te vinden, weet je niet hoe je moet beginnen, ben je onzeker over je schrijven of zit je vast? Ik kan je helpen, met eenvoudige en inspirerende oefeningen en coaching. Heb je interesse in mijn schrijfcoaching of wil je eens mee op een schrijfwandeling? Stuur me een bericht!

Schrijf- en bezinningsweekend op Vlieland

Droom jij van schrijven aan zee? Heb je behoefte aan tijd en ruimte voor jezelf? Hou je van wandelen en een duik in de golven? Wil je je laten inspireren, kennismaken met gelijkgestemden en je laten verrassen door je eigen pen?

Ga dan op 11/12/13 oktober mee op een 3-daags schrijfweekend op Vlieland dat ik organiseer samen met buitencoach Katrien de Jong. Ontdek het mooie, ongerepte Waddeneiland vanuit een comfortabele accommodatie, Torenzicht. Neem een diepe duik in jezelf en leer schrijven vanuit je hart, met plezier en zelfvertrouwen. Een lang weekend alle tijd voor schrijven, delen, verbinden, wandelen, zwemmen, uitwaaien en opladen, op het altijd fijne Vlieland.

Zowel beginnende als ervaren schrijvers zijn welkom. Meer weten? Stuur me een bericht!

foto: Vincent van den Hoogen