Stiltewandelingen

Heb je even genoeg van het razen van de wereld? Loop in stilte met me mee. We vertrekken vanaf de dagcamping tussen Hilversum en Laren en lopen ruim een uur door het bos en over de hei. Af en toe staan we even stil om te voelen hoe het met ons gaat.


Schrijfwandelingen

Hou jij van wandelen én van schrijven? Laat je je graag inspireren door de natuur en door eenvoudige schrijfopdrachten? Loop dan eens mee op een schrijfwandeling. We wandelen ongeveer 13 kilometer langs het Voetstappenpad, deels in stilte. Onderweg pauzeren we regelmatig voor een inspirerende schrijfoefening. Je gaat opgeladen en vol schrijfzin weer naar huis! 


Samen Aan Zee

Tijdelijk gepauzeerd

Ben jij toe aan een weekend voor jezelf? Twee nachten in een klooster op loopafstand van de zee in alle rust opladen. Wandelen door bos en duin, als je wilt: zwemmen, een heerlijke massage en drie keer samenkomen in een vrouwencirkel. Delen, verbinden en stil zijn. Alle tijd en ruimte voor jou. Ik organiseer deze bezinningsweekenden een aantal keer per jaar, samen met Hade Wouters en Barbara Vanelslander.


Bezinningswandelingen

Zoek je een luisterend oor? Loop je ergens tegenaan, sta je voor een moeilijke keuze of worstel je met een vraag? Loop een halve dag met me mee over het prachtige Voetstappenpad rond Hilversum. We vertrekken vanaf station Hilversum Mediapark en lopen over de hei en door het bos tot aan station Hollandsche Rading (13 km). Onderweg is er alle ruimte voor jou en wat er in jou leeft. Ik stel vragen, luister en geef je inzichtgevende oefeningen.